32 Edhe Pjetri, duke shkuar nëpër gjithë ato vende, zbriti edhe te shenjtët që ishin në Lidë. 33 Edhe…
    Shën Elena lindi në vitin 249 pas Krishtit në Vithini të Azis së Vogël.Ajo vinte nga një familje…
      Marku: 15:43-16:8 43 erdhi Josifi që ishte nga Arimatea, anëtar i nderuar i këshillit, që edhe ai…
    Veprat e Apostujve Vep.6:1-7 1 Edhe në ato ditë kur po shumoheshin nxënësit, u bë një ankim prej…
    Zemra e butë do gjej butësi dhe zemra mëshiruese do gjej mëshirë. Ai që vuan padrejtësitë nga njerëzit,lahet…
Mësime shpirtërore
16/05/2024
  Rruga drejt përsosmërisë është e gjatë. Lutju Zotit që të të forcojë. Përballoni me durim rëniet tuaja dhe pasi…
Përpjekje shpirtërore
15/05/2024
  Rruga e të krishterit është plot me pengesa, të cilat gjithnjë e më shumë. Luftoni pra me trimëri dhe…
Forca e lutjes!
13/05/2024
  Forca e lutjes i dha fund luftrave,ndaloi betejat,zhduki furtunat,largoi demonët,hapi dyert e qiellit,zgjidhi zinxhirët e vdekjes,largoi sëmundjet,ndaloi shkatërrimet,mbajti të…
    (Joani.20:19-31) 19Në atë ditë pra, të parën e javës, si u ngrys, edhe dyert ishin mbyllur atje ku…
  Shën Kirili dhe Shën Metodi lindën në Selanik dhe emrat e tyre ishin Kostandin dhe Mikail.Ishin djemtë e ushtarakut Leondo.Mikaili…